[QUOTE=imas;485046]
Alıntı:
yucelmerve0642 Nickli Üyeden Alıntı
şimdi sana sende musallat var deseydim cok dogru soyluyor olacaktim,ama gercegi soyleyince yargiliyor oldum,psikolojik problemi olanlarin tamamindaki tipik savunma ve saldiri taktigi budur ve bunu isteyerek yapmaz...bir kolyedir tutturdun sana dedimki musallatin en cok korktuklarindan biri ayetel kursidir,musallat ne yapsin senin ayetel kursili kolyeni calip !!!! geri getirecek,zaten böyle bir sey olmaz,gecen burada bir arkadas hocanin okuyarak kendilerine yapilan büyü malzemelerinin oldugu torbayi kazaginin icine getirdigini soyleyince hocanin okus pokus yaptigini soyledim konu sahibi soyledigime ikna olmustu....boyle olunca aklima geldi evlerinde devamli ysngin cikan bir aile vardi,cin ler yangin cikariyor denmisti,evin genc kizi gozetim altina alininca yangini kızın cikardigi ortaya cikmisti
|
İMAS hocam zaten sizi az çok tanıdık zaten gorseydiniz birşeyler siz heme. Arkadaşa bana ulaşın derdiniz