[QUOTE=yucelmerve0642;485041][QUOTE=yucelmerve0642;485040][QUOTE=Fatma0738;485037]
Kendisiyle konuşmadık bile neler yaşadığımı bilmiyor dışardan yargıladı hepsi şuan mesajlara bakarsan[/QdueumUOusTE]
Üstelik bu kaybolma durumu yeni oldu çok şeyler yaşadım herhalde içinde korunma ayetleri yok alamazdilar gelen kişinin de ayağının önde olmadığını kaç gün sonra anneme sordugumdahatirladim etkide kalmıştım o gelen kişinin eli büyüktü kafamı kaldırıp bakamadım itaat eder gibi başım eğik önde verdim tamam vermedim psikolojikmen diyelim evdeki herşey neden kayboluyor hepimiz birbirimize düşmanızkemik bıçağa dayandi tamam hadi kaybolmayada eyvallah psikolojikmense haftalardır nerde bu kolye hepimiz evi alt üst ettik yoktu bir anda beliriverdi gözümün önüne
[QUOTE=yucelmerve0642;485041]
Alıntı:
yucelmerve0642 Nickli Üyeden Alıntı
Tek bende olmuyor üstelik evde büyü var halam tarafından muska büyüsü yapıldıyd bana halalar yengeler.... tek ben görmüyorum onları evde Fink atıyorlar hepimiz görüyoruz ama çıkamiyoruz evden maddiyat yüzünden maalesef
|
Durumun hepimiz farkındayız ev yasanilmayacak bir halde maalesef her günümüz aksiyon ...