Alıntı:
westsilwer Nickli Üyeden Alıntı
cin geldi koruyucu kolyeni aldi öylemi....
Önceden forumda aktif olarak takılıyordum ama bunlar gibiler yüzünden haftada bire devam ederlerse kendimi banlattıracam....
Ne bu arkadaş hikayelerin yalanların sonu gelmiyor ya....Fazla söze gerek yok forumun itibarı zedeleniyor şu konuyu okuyan yeni gelen aklı basında hoca üye olmadan forumu kapatır çıkar...
|
Ne yalanı kardeşim iyi misin? Böyle bir ciddi olayın ne yalanı olabilir aklın alıyor mu ben bu siteye yeni katildim doğru düzgün bilmiyorum bile yalancisini dogrucusunu bilemem ama yalandan nefret eden biriyim ve aslada söylemem inanan inanır inanmayan inanmaz yargılayan kınayan ve dalga geçen psikolojikmen falan filan diyenide yüce Rabbime havale ediyorum benim yaşadıklarımı bir o bilir birde ben elbet kinayanda yaşayacaktır bunu der susarım elbetti ki buda benim imtihanım ve aşacağım rabbimin izini ile psikolojikmen olsa insan bilmez mi neyi olduğunu kime ne verdiğini böyle diyenin kendi psikolojisinde problem vardır bunu derim anlamıyor ve yardımcı olmuyorsan susacaksın yargılayıp kınayip kendi başını yakmayacasin tavsiye olsun.