Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ne kolyesi,kimden geri alacaksin?
|
Yazmıştım ama anlatayım internetten aldığım bir kolye içinde deniz yıldızı sarılı kağıtta ise arapça olarak korunma ayetleri Ayetel Kürsi nas Felak falan güvenilir geçenlerde koridorda annemin sesi geldi "kolyen çok güzel takmıyorsun Verde ben takayım dışarı çıkarken" dedi ve odama geldi çekmeceden çıkarıp eline verdim tamamıyla yuzune vücuduna bakmadim baktiysam bile fazla hatırlamıyorum o an dalgınlık mi oraya dona kalma mi değişik birşey oldu ama annemin sesiydi siyah bir şeye dönüştü mu ayakları ters miydi hatırlamıyorum fazla beynimden silinmiş gibi ama eline verdim kendi elimle ve çıktı bugün sordum anne kolyenin ipi lazım ver krize girdi ben almadım ne kolyesi odana girmedim şiddetli bir tartışma oldu sürekli öylede gerçi sakinlesince konuştuk işte almadığını söyledi gerçekten de öyle evin hertarafina baktık yok cildiracagim gercekten odada Ayetel Kürsi Allah'ın isimleri yazılı kağıtta asılı üstelik kolyenin içindede var nasıl aldı bilmiyorum gerçekten neden aldı nasıl bulacağım varmı bilginiz?