Alıntı:
kamerulmazi Nickli Üyeden Alıntı
Yanlış anladın. Tanımadığım biri değil. Çok yakından tanıdığım biri evime misafir oluyor ancak geldiğinde gitmek bilmiyor dinimizde haram olan her şeyi evime alıyor, yapıyor çekinmesi utanması yok konuşulup uyarılsa da nafile ona bir şeyi yapma dediğinizde tamam der iki katını yapar inat eder. İstiyorum ki buraya gelmek bile aklına gelmesin unutsun gitsin bu yolu vebali bende biliyorum ancak keyfimden değil bu isteğim çok detaylı bir konu. işi bilenden yardım istiyorum
Bilmediğimi veya çok cahilce düşündüğümü düşünebilirsin ancak ben her şeyi göze aldım konu dinim ve ailem.
|
asil sen yanlis anladin,tanimadigimiz kisi sensin,seni taniyormuyuz kimsin? necisin? ne is yaparsın? biliyormuyuz,şikayetci oldugun kişiyi de tanimiyoruz yani sen ve o sarı çizmeli mehmet aga durumundasiniz...bu kadar sikayetci isen evine almazsin olur biter, hem evine alip hemde şikayetci isen bu biraz garip bir durum,hem misafir oluyor hemde dinen haram olan herseyi yapiyor ve sen kendi evinde hic bir sey demeden hic mudahele etmeden sadece bakiyorsan ve gelip burada cok garip bir istekte bulunuyorsan bu cok cok daha garip bir durum...hayatta 2 kutsal vardir din ve aile bunlara zeval gekecegi vakit yapilacak her şey mubahtir fetva almaya falan gerekte yok,dinim ve ailem diyecek kadar zordaysan o vakit yapilacak iş belli oldugu halde hala bekliyorsan soylenecek bir sey yok sozun bittigi yer...