Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
işte bu yüzden olmuyor soru yazarken bile nefis rahatlik isyiyor o kadar belli ki..
Gündüz halk arasındayken olsun bitsin rahat rahat diyorsunuz.. Gündüz 5 vakit namaz farz bunun en makbul olanı içinden dersen sabah namazıdır..
Gece herkes uyurken 2 rekat kilinan namaz cok makbuldür zahmet çekmeden rahatlıkla dua edelim kabul olsun olur tabii ama belli mertebelere geldikten sonra ettiğin dua kabul olur o mertebeye geliince zaten uykudan çok gece ibadetine yönelirsin zaten illa gündüz diyorsaniz cuma günü sela ile ezan arası cuma namazı sonrası edilen dua kabul olunur buyruluyor..
|
Sabah namazlarindan sonra uyumuyorum ozaman gece yarisi okuncak diye yazilanlari okuyorum. Sabahtan sonra gunduz sayiliyor ya.Gunduz her vesveseye kapildigimda hemen abdest alip okuyorum zamana bakmadan.Yoksa vesvese ruhumu sıkıyor umutsuzluga dusuyorum ve o andan kurtulmak icin hemen gece yarisi okuncak yazsa bile okuyorum.Allah herzaman bizi duyuyor goruyor diye her firsatta dua etmeye calisiyorum. Boyle yazincada ogrenmek istedim. Etrafimda soru soracak kimse yok ailem camide namaz ve kurani ogrenmis derin bilgisiyok cevremdeki diger insanlarsa dunyalik dua etmiyorlar bile. Bende eksiklerimi bilmediklerimi yanlislarimi duzeltmek icin soruyorum sacma sorular gelebilir size kusura bakmayin. Hakkinizi helal edin cok tesekkur ederim Allah razi olsun