Hayırlı geceler kardeşim.... bütün yazdığın düşüncelerini okudum ve sana içimden geleni yazmak istiyorum belki yardımcı olurum diye eğer kalbini kırmak bisey dersem bilmeyerek hakkını helal et ben yaşadım ve kendimden yazmak istedim... ilk önce herkesin dediğini takma oluruna bırak rüyada gördüklerin ve gerçekleşiyor diye yazmışsın şunu unutma her insan oğlu ana rahmine düştüğünde bütün hayatını filim şeridi gibi görür ama %25 hatırlar bazı şeyleri sende bunlar sanki bana işaret oluyor gibi davranırsın normal böyle yaşamışlar ama hiç korkma ve psikolojik sorun olarak düşünüyorsan kesinlikle Dr gitme sadece sesszin bilerek git ilk önce kendini dinle sonra şükür namazını kıl tövbe et 5 gün sonra perşembe günü istişareler yat bütün kalbinle ama namazını kıldıktan sonra kimseyle konuşma sağ tarafa yat aklına sadece sorununu Allah'tandır dile ben yaptım gerçeği Allah'ıma şükürler olsun yaptım 15 sene evli kaldım hala evliyim şükür halime.Kiz arkadaşına gelince herseyin akışına bırak eğer kaderinde kız arkadaşın varsa olur sen sohbete git seviyorsan sosyalles kafanı dağıt derim insallah sana yardımcı olmuşumdur kardeşim
|