Alıntı:
LanceLiarl Nickli Üyeden Alıntı
Yaklaşık 18 yıl önce ilk evliliğim sürerken birgün bohçacı diye tabir ettiğimiz roman bir teyze geldi onu eskiden bohça satarken görüyordum sürekli. Bohçayı bırakmıştı yaşlandığı için. Geldi ve bir bardak su istedi getirdim afiyet olsun dedim gel otur yanıma dedi. Senden önce üç yerden su istedim vermediler sen hem verdin hemde güler yüzle karşıladın dedi elimi tuttu avucuna bakayım mı dedi bende ben inanmam öyle şeylere teyzem sağol dedim. Oda elimi yere bıraktı ve yüzüme bakarak bu evliliğimin biteceğini, o evlilikten olan iki kızımın eşimde kalacağını, sonra hiç evlenmemiş biriyle evleneceğimi, bir erkek bir kız çocuğumunda o evlilikten olacağını, hayatta mutluluğu çok ileriki yaşlarımda yakalayacağımı erken yaşta anneanne olacağımı söyledi. Bu bana verdiğin güler yüzlü suyun hürmetine benim sana hediyem olsun dedi ve gitti. Mutluluğu yakalamak haricinde diğer dedikleri tek tek çıktı. Buda böyle bir anekdot olarak hayatımda yer aldı.. anlatmak istedim..
|
Hemen o kadını yalanla. Çünkü bu hususta çok ciddi ikaz edildiğimiz hadisi şerifleri var peygamber efendimizin. Arraf hadisi diye arat karşına çıkar. O kadın yalan söyledi. O falcı kadını yalanlıyorum ve Tevbe ediyorum Allah'ım de.