15.06.22, 03:07
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 16 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Fehime Nickli Üyeden Alıntı
merhaba kardeşim tabi zikir de odaklanmak çok önemli ben çalışıyordum .zikirmatiğim hep elimdeydi gün içinde cekiyordum,ama eve gelince namazdan sonra yarım saatımı ayırıp loş bir yere geçip gözü kapatıp allahı düşünerek çekmek lazım,kalp ile .zamanla dil alışıyor.uykuda bile çektiriyorlar.Ama dediğim gibi korkuya kapılırsanız çok uğraşırlar
önce namazkılarken etrafta uçuşan ışık süzmeleri ,aura görmeler enerjın yukselmesi ile daha sonra zikir sayısını artırınca dokunmalar başlar ,ben buradayım gibisinden .namaz kılınca yada dua okuyunca etrafına hemen gelır seninle zikir çekerler.heryerden uçuştuklarını görebilirsin Ama bunlar zamanla tabii,daha sonra slüetlerini akşam uyurken uyutmazlar sana dokunurlar,kulağının içine dokunurlar ,tuvalette banyoda heryerde asla gitmezler.geceleri konuşmalarını duyarsın uyuyamazsın,uykularını kaybedersin.hani derler ya kımseye anlatma görmezsin bidaha asla öyle olmuyor.Kalp gözü açıldı mı kapanmıyor üzgünüm...Bunlar benım yaşadığım sıkıntılardı .dediğim gibi alışmam 2 sene mi aldı .Ama şimdi sıkıntı yok alıştık birbirimize...sabredersen güzel şeyler oluyor sonunda ,ders veriyorum ,ocaklığım var ,duru görü hisler gelişiyor.TÜrbelere gittiğinde rahmanileri görüyorsunuz ,herşekilde onlara danışıp yardım ediyorlar. SADECE SABRET
|
Gerçekten çok etkilendim. Çok güzel hallere Nail olmuşsunuz. Sizden dinlemek isterim, bu konu hakkında detayları. Allah yolunuzu daim etsin inşallah. Allah razı olsun paylaşımlarınız İçin.
|