Alıntı:
Cagdn Nickli Üyeden Alıntı
Aramızdaki bazı cahiller haramdır diyip bazı dini hükümler veriyor Havas ilmi ayeylerin sırlarını esrarlarını çözerek o ayetin hizmetlileriyle iletişime geçmeye çalışan bir ilimdir ve bu ilimler efendimizin hayatında coğu kez uygulamasıyla günümüze gelmiştir Onun hayatındaki olan olaylara bir insanın yaşarken hayttaki sıkıntılara deva olması için kuran ve onun hizmetlileri vardır Hiçbir şekilde celbi muhabbet gercekten sizi sevmesini istiyorsanınz haram değildir.Yakında sahih odukça etkili celb havas uygulamaları paylaşacam ve bende düşünüyorum Allah bizimle (onun salih kullarıyla) beraberdir...şüpesiz!
|
Celbin helal olduğunu iddia ediyorsan hangi hükümler altında helal olduğunu da açıklaman gerekir bahsettiğin celp kalplerin birbirine ısınması için Allaha edilen dualar mıdır yoksa. Hocalara vefk,Tılsım ile yaptırılan işlemlermidir ?
Yine helal diye bahsettiğin celb işlemi hangi hükümlerde helaldir ? Sadece karı koca arasında mı yoksa tüm insanlar için mi ....
Alıntı:
twonch Nickli Üyeden Alıntı
Abovv daha 2. Mesajında kalktı fetva verdi ya loo geçmiş olsun. Admin silse keşke.
|
Benden mi bahsediyorsun ben hadisi referans alarak bunu söyledim celb helaldir diye bi hükmün vebaline giremem aksine haram olduğuna dair işaretler çok daha fazla..