Alıntı:
Afatsum Nickli Üyeden Alıntı
Bu zatlar belirli bir takva seviyesinde olan nefs mertebelerini en azından levvameyi geçmiş kişiler için paylaşmış bence yoksa forumda karşımıza çıkıyor denedim olmadı cevapları...
|
Doğru söyledin abim veya kardeşim yaşını bilmiyorum belirli bir mertebeyi geçmiş olması lazım ben o seviyede değilim allah tüm müslüman inan kardeşlerimize yüksek mertebelere ulaşmayı nasip etsin inşallah konuyla alakası yok ama birkaç sene önce youtubede bir videoya denk gelmiştim bir alim suyun üstünde yürüme mertebesine ulaşmış derede yürürken bir çobana denk geliyor çoban yerde bi aşağı bi yukarı yuvarlanıp duruyordu alim ona ne yaptığı sorunca çoban namaz kılıyorum diye cevap vermiş tabi alim kızmış ona namaz kılmayı öğretmiş alim tam suyun üstünde giderken çoban arkasından suyun üstünde koşuyor alimde bildiğin gibi kıl bildiğin gibi diye cevap verip koşmuş bence bu hikayeden çıkarılacak şey en küçük amelin bile sevabı vardır ve allah şühpesizki eksikleri tamamlayandır. En azından bu konuyu yapacak kişiler şeriat çerçevesinden dışarı çıkmamalı namazını kılmalı haramlardan uzak durmalı.