Alıntı:
DeliDumrul06 Nickli Üyeden Alıntı
Çok geçmiş olsun bizim evde de sıkıntılar var 60 70 tane hocaya gittik bir tane iyisine rast gelemedik herkes şaklaban olmuş ben 22 yaşındayım 10 yılım zehir oludu gencecik yaşta hayatımı zehir ettiler fakat hocalar bana sanki ben tecavüzcü seri katil yangından mal kaçıran hırsız haydut biriymişim gibi davranıp bana yardım etmediler hatta çevremde eş dost akraba hasım hısım babam hariç kimse yardım etmedi böyle yaparak insanları dinden soğutmaya çalışıyorlar 11 12 yaşındaki çocuk ne yapmış olabilirde büyü yapılmış olabilir söyleyim ben çevremde çok kıskanç hasetçi kinci insan var en ufak başarımı kıskananlar bana büyü yaptı bu halde olmasaydı ben şuan doktorluk okuyacaktım olmadı
|
Allah sifa versin ,
yasiniz kac , suan kurtuldunuzmu yoksa devammi ediyor ,
kolay kolay isin ehli yardim edecek hoca bulmak cok zor , cami hocasiyla olacak isler degil bunlar,
bende yillardir ugrasiyorum, her giddigin hoca ayni basda ayni senaryoyu okuyo , dügümlenmissin baska hocalara niye giddin diye soruyor , yok gitmeyelim senin gelmenimi bekleyelim ,
neresi dügüm oluyorsa onuda anlamak zor ,cin musallat olmus diyor kendilerine dügümmü yapiyor cinler , 1 taneyse 2 olmusdur veya daha cok ne dügümü,
konusmaya gelince hepsi seni ucurur bak , bir tanesi bana amerikan baskanini aldiririm makamindan demisdi bana ,
bende valla cok hayir islersin demisdim öyle kaldi ,
eline iki kitap alan ben bu isi cözerim diyor , bizde bir umut bu foruma derdimizi yazdik ins. Bulacagiz bir care