Alıntı:
nakshihalidi Nickli Üyeden Alıntı
Senin kafan iyi değil sanırım. Ne kendi yazdıklarından ne bizim yazdıklarımızdan haberin yok. Sadece okumayla tedaviyi ben savunuyorum hadim kullanılmasına da ben karşıyım imas ile beni karıştırmışsın. Şimdi çamura yatmanın bir alemi yok kardeşim senin yazdıklarında benim verdiğim cevaplarda ortada. Halinizin düğüme dönüştüğünü sadexe imas söylemiyor ben de söylüyorum bakıma karşı birisi olarak. Bunun için bakıma gerek yok yılların tecrübesi var. Havascı cinci bakımcı aramakla avukatın bir alakası yok eğer kuran ve sünnetle çare arayacaksanız. Canımız peygamberimiz bize ölçüyü bu hususta tedavi usulü öğretmiş tıbbi rahatsızlıkta da.
|
Hocam ,
kafam iyide sükür , siz benim yerimde olsaniz anlarsiniz beni,
burda sov yapmaya gelmedim öyle bir sey yok sovlada isimiz olmaz ,
buraya geldim derdimi anlattim yardim ederlerse Allah razi olsun etmeselerde Allah razi olsun ,
benim imas hocayla bir sorunum yok, sadece derdimi anlatamiyorum okadar,itikadin eksik oran eksik buran eksik denilince insan rencide oluyor,
her insanin takvasi itikati saglam olsa hepimiz melek mertebesini yüklesirdik, burda kimse care aramazdi,
imas hoca kendisi büyü bozma islemleri paylasmis,
hüddam hadim konularina paylasmis,
okumadan baska islem isi cözmez deniliyor, yoksa böyle bir care ozaman bu forumda neden paylasiliyor, burda bir eksiklik yokmu veya yanlis bir bilgi yokmu ?
ben okumayalimmi dedim? öyle bir sey demedim, biz Allah in ayetlerini karsimizda okumayalim, okuyoruz kezin etki görmüyorum dedim yillarin tecrübesi böyle dedim ve okumayla oluyorsa sadece hocalara ne ihtiyacimiz var diye sordum,
benim ilmimle ihlasimla bu isin ehline ögrenen hocayla ayni etkiyi nasil alayim diye sordum,
ben cinci aramiyorum basindada yazdim, tonlarla cinci papaz var onlarla isim olmaz dedim ,rahmani yollarla derdime care ariyorum diye yazdim ,
avukati hekimi örnek olarak verdim, alayim elimi anayasayi mahkemede kendimi savunayim avukata ne gerek kaliyor ozaman,tippi kitap alayim kendimi ameliyat edeyim,