Alıntı:
Pancareken Nickli Üyeden Alıntı
Baştan sona kadar okudum abi yazınızı benden daha evhamlı var mı diyordum,sizi gördüm cok panik yapıyorsunuz ,suclayarak ,bir yerlere varılamaz,demişsiniz büyü bozduran var mı buradan evet ben varım burayı bulmadan once gezmediğim kapı kalmadı Allah razı olsun bu siteyi bulduktan sonra hastalığımda sıkıntılarımda duzelmeye başladı hastalık derken 32 yasında 1 yıla yakın hastanede yattım kesilmedik yerim kalmadı,yardımcı olanda her zaman dua ediyorum bu siteyı kuranlardan ve vesile olan @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamdan ,eger zamanı degil diyorsa zamanı degildir herkesın alemi farklı ,amma bu işlem hemen bıcak gıbı olmadı rahatlama ,zürriyet tovbesi ,okumalar yavas yavas hocamınızın dedıgını harfıyen işleye işleye uygulamaya çalıştım,oyle işlediki şimdi hayatımın değişmesine bile vesile oldu,bazı sırlara bile vesile oldu ,sadece ben değil bu tarz şeylere uzak olan ailem bile artık bir şey oldugunda hocana bi sor bakalım yanlış yapmayalım diyor ,bu musibet hayr oldu Rabbım bir daha böyle imtihan etmesin. Rabbim sizinde sıkıntınızı gidersin inşallah.
|
Hocam ,
Allah sifa versin ,
haklisiniz ama her büyü ayni agirlikda veya etkiyi yapmiyor ,
o yüzden degisik tarzlari var , hepsi ayni olsa tek tip yaparlar öyle degilmi, ne istedigi ne etki etmek istedigine bagli yaptiran
dallamanin,
en büyük sorunda burda basliyor zaten , her Hocanin ilmi demekki hepsine yetmiyorki bizde , yana yakila dolanip duruyoz,
valla hocam yapaninda yaptiraninda .......................... devamini söylemeyeyim,