Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
müslumanin vazifesi isi gucu dinle alakadar olmak ogrenmek ve uygulamak,ne demek muslumanin dinle alakasi yok bu nasil anlayis,baska neyle alakasi olscak,okumayida ogrenecek ve yapacak,yapamiyorsa ne olursa olsun,hans tan farki yoksa hasan in benden uzak olsun...
|
niye hans insan degilmi , belki yardiminizdan dolayi imama gelecek ,
hocam bu sizin kafaya hayran oldum ben ,
size kisa bir hikaye anlatayim ,
arkadaslarla camide sohbet ediyoruz , teblig cematinden 5-6 kisi geldi bizi islama davet ediyor teblig ediyor ,
abi sen camide müslüma teblig edecene git meyhanedekine teblig ed , bu nasil kafa yapisidir ?
sizinkide buna bensedi biraz , hans la agop la isim olmaz ,
hasan gelsin , islam hasan a indi sadece ,
benim bir kac alman arkadas var müslüman olan , valla senin hasan dan daha iyi oluyorlar neden biliyormusunuz ?
mirasci müslüman degilde ondan ? görerek degil gercek inanarak iman ediyor ,
birisinin ismi Mustafa degistirdi nufusda gene eskisi , kendisi belediye otobus söferi , abisi kilise papazi ,
ya abine niye islami telkin edmiyorsun diye sordum,
valla ediyorum da dedi papaz maasi yüksekmis ayda 10.000 euro aliyormus , simdi müslüman olursam atarlar papazlikdan diye olmuyormus , böyle leride oluyor tabi ,
Biriside Halid ismini aldi onun ismi Hans di gercekden ,
, bu arkadas gencleri camiye getirmeye ugrasiyor , irk gözetmeksisin islami teblig ediyor genclere,
10 tane hoca bunun yaptigini yapamaz ,Transporteri var sabah gencleri evlerinden tek tek aliyor sabah namazina götürüyor
namazdan sonra da haniminin yaptigi corbayi dagitiyor,
bizim cok iyi müsluman olanlar , adami bir camide barindirmadilar,
simdi hocam ona sen karar veremessin kimin hans yada hasan olacagina ,
iki mesaj öncesi yeri gögü diye yaziyordunuz, kalbleride unutmayin kimin elinde