Alıntı:
nakshihalidi Nickli Üyeden Alıntı
Senin işin gerçekten zor. Allah'ın ayetleri yeter sihrin ibtali için. İşi bildikten sonra hangi ayetleri okuman gerektiğini bildikten sonra. Bütün sihirler yanar bozulur ama sen bu kafayı düzeltmeden sadece dolanıp durmazsın kardeş daha da çok başını belaya sokarsın.
Sen senin okumanla mı sihrin bozulduğunu düşünüyorsun. Sihri ancak hakimler hakimi Allah bozar. Senin okuman depil. Buradaki ince çizgiyi anladığında o Marid dediğin soytarı cinlerin de hiç bir gücü bulunmadığını onların karşısında bir müminin asla sahipsiz olmadığını anlarsın. Tavsiye bu ayet üzerine düşün. *Bakın, bu şeytan ancak kendi yandaşlarını korkutur. Mümin iseniz onlardan korkmayın, benden korkun.* Al-i İmran 175
Sonra akideni bakışını kalbini düzelt. Sonra iki rekat Tevbe namazı kıl ve Allah'tan sabır ve namazla yardım isteye isteye oku. O zaman 7şer Fatiha ayetel Kürsi ihlas Felak nas da yeter. Ama bu kafayla o ağızla değil. Kusura bakma. Canın yanıyor belki fakat senin uslubuna göre cevap veriyorum.
|
sadece ben dolanmiyorum, binlerce insan dolasiyor benim gibi ,
kendi okumayla cözemedigi icin,
benim bakis acim gayet normal ,kalbimde sükür iyi ,
18 yasindan beri cami cematiyim , kendi arzumla gitmeye basladim ve degisik görevlerde bulundum ,
almanyada bütün seytani imkanlar elimizin altinda oldugu halde ben 18 yasinda , camiye kendi irademle gitmeye basladim devamli yani onu demek istiyorum,
ozaman doktorda aramayalim avukatda aramayalim ,
arabayada binmeyelim ucagada binmeyelim ,okuyarak dua ederek ucmayi bekleyelim, okuyarak ucanlarda var ,