Alıntı:
nakshihalidi Nickli Üyeden Alıntı
İmas kardeşim mecmuatil ahzabı aç hazreti Ali efendimizin hizbinde bile baba adıyla yazılıyor. Arapça orjinalinde. Yazılır diyor. Anne adını tedavide doğru bulmuyoruz. Hem ben hadimle iş yapmıyorum ki ben Allah'tan istiyorum. Soy ismi hatta ismi bile önemli değil. Nickiyle bile okuma yapabilirim. Çünkü kime okuma yaptığımı Allah biliyor. Ben cinden hadimden istemiyorum. Ben hadimlerinde cinlerinde Rabbi olan Allah'tan istiyorum. Baba adını söylemesini söylemem mecmuatül ahzabtaki hizbe istinadendi.
Bu arkadaşım işi zor. Anlayışını düzeltmezse dolanır durur. Ve daha çok sıkıntıya düşebilir
|
kainatta yaratilmis canli cansiz her sey insanin emrine verilmis ruhani varliklarda buna dahil,biz her istedigimizi duamiz ile yalvarişimiz ile Allah tan istiyoruz,islemde ayet ve sureler ile hadimi gorevlendiriyoruz,hadimleri vazifelediriyoruz cünkü hadimler günahsiza yakin varliklardir yani hadimi vesile yapiyoruz,ayni senin tarikatta mürsidi vesile yaptigin gibi,hasta olunca doktoru vesile ettigin gibi,şifa icin ilaci vesile ettigin gibi...