Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
sanirim 4 hocaya gitmis kolay işi zorlastirmis kördügüm etmis,uzerindeki mezar buyusu falan degil o büyüleri herkes yapamaz basit bir büyü yapilmis bunlar cogaltmislar, dedigine bakma itikat zayif, zayif olmayan insan sure ayet verecegim oku diye koşa koşa okur,7 nas 7 felak, 7 defa yunus sure 80,1 bakara,1 kef suresi okusa problem cozulur tabiki okuysn agiz cok onemli alni secdeye degmeyen okursa pek faydasi olmaz,diye hic gonlu yok okumaya......,şoyle demişsin;"""""Sen bana burada sadece senin ve babanın adını söyle gerçek adını yaz başka isim söylemene gerek yok. Soy isimde verme."""" bu tur okuma yada islemler baba adiyla olmaz, yapilan okuma yada islem anbe adi ile olur soy isim hic işe yaramaz,kabirde bile telkin verilirken anne adi ile verilir... eski koye yeni adet olmaz
|
İmas kardeşim mecmuatil ahzabı aç hazreti Ali efendimizin hizbinde bile baba adıyla yazılıyor. Arapça orjinalinde. Yazılır diyor. Anne adını tedavide doğru bulmuyoruz. Hem ben hadimle iş yapmıyorum ki ben Allah'tan istiyorum. Soy ismi hatta ismi bile önemli değil. Nickiyle bile okuma yapabilirim. Çünkü kime okuma yaptığımı Allah biliyor. Ben cinden hadimden istemiyorum. Ben hadimlerinde cinlerinde Rabbi olan Allah'tan istiyorum. Baba adını söylemesini söylemem mecmuatül ahzabtaki hizbe istinadendi.
Bu arkadaşım işi zor. Anlayışını düzeltmezse dolanır durur. Ve daha çok sıkıntıya düşebilir