Alıntı:
nakshihalidi Nickli Üyeden Alıntı
Bak abim. Bazen bazı büyükler de bilmeden araları iyi olsun kocasını sevsin vs diye muska yaptırıyor bunların da çoğu sihir. Yani bu ihtimal de bulunabilir. İkincisi musallatlarda bunu yaparlar. Yani eşinde sana aşık cin bulunabilir. Bu da rastlanan bir şey. Tavsiyem;
Her gün düzenli eşini karşına al ama hiç aksatma 40 gün yap bunu.
Allah'ım bize yapılmış bütün sihirleri isabet etmiş hased ve nazarları boz ibtal et. Musallat olmuş şeytan cin ve ifritlerden de kurtar diye. Her sure ve ayet bitince eşine ve önünde bulunduracapın 5 litrelik suya üfleyerek;
7şer
Salavatı şerife, Fatiha Ayetel Kürsi ihlas Felak nas surei şeriflerini biliyorsan başka surei şerifleri de oku.
Arada sık sık bir gün öleceğinizi vs anlat. Çok sevme deme incitme ama ölümden faniliğinizden dünyanın faniliğini anlat. Ve eşin sık sık aradığında hemen üstteki niyetle 1 Ayetel Kürsi 3 ihlas Felak nas oku. Allah tesir ettirir
7 Fatiha a
Allah'ım ba
|
Allah razı olsun kardeşim anlatılmaz fakat sürekli okuyan biriyim uyurken bile okuyormusum lakin boşuna okuyoruz bizde ağız yok ki fayda etmiyor bize dua edin kardeşim ben bu işin içinden cikamjyorum eşim gerçekten rahatsız Allah için katlaniyorum her halimize hamdolsun dua bekleriz