Alıntı:
sancar1979 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam ,
bu isleri kimse acik acik konusmuyor gizli kapakli , Allah dan bekle dua et tövbe et sifa Allah dan ,
bunlarin hepsini biliyoruz zaten , Allah istemesse yaprak kipirdamaz amenna onda süphemiz yok ,
seytan varmi var cin varmi var büyü varmi var 18 bin alem varmi var , böyle bir ilim varmi var ? sadece duayla okumayla oluyorsa , neden degisik rituellele karsi islemler yapiliyo ?
ha sunuda söyleyeyim , bu ilim aslinda acik alelen olmazi lazim hatta müslüman ülkeler bu ilim icin uni kurmalari lazim ,
ne yapiyorlar? sacla sakala fetva vermekden ileri gidemiyoruz
malesef ,
ama ne yazikki dört duvar yapip hasta olanlari icine tikamak ve ilaci dayamak daha kolay , tam seytani sevindirecek isler,
vatikan da bu ilim icin okul var , katolik ve daha cok ortotoks kesimde cin cikarma vardir, onlar bile acik alelen bu isi yapiyor insan kurtarmaya calisiyor ,
biz ne yapiyoruz ? isin ehli Hoca bulacaz dolasip duruyoruz ,
her konuda malesef böyleyiz , bu kafayla 1,5 milyar müslüman alemi daha cok ceker
|
1.5 milyar İslam alemi çekmiyor. Bunu işte bu senin zihniyetindekiler çekiyor. Dünyadaki en şerli ve en çok büyücü en çok rukyeci de fasta var. Sonra Mısır Ürdün Türkiye diye tahmini bir sıralama yapılabilir. Ve müslimanlar İslam alemi uyumuyor. Şeriate göre kuran ve sünnete göre büyücülerle savaşan Allah askerleri var. ve sürekli de yetiştiriliyor. Senin havası dediklerin bizi ilgilendirmiyor. Hakiki havası ilmi yani havassul kuran şeri rukyedir. Üç beş cinden hadimdwn değil herşeye gücü yeten Allah'tan yardım istenerek Allah'ın ayetleri okunarak Allah'tan yardım isteyerek bozulmayacak sihir büyü yok.
Müslümanlar olarak aciz falan değiliz biz. Aramızdaki sizin kafanızdaki aklı karışmış müslüman kardeşlerimizin zayıflığı İslam aleminin zayıflıpı değil
Sen dediğimi yap. Otur adam gibi önce şu bakış açından Tevbe et. Allah'ım hastalandığında şifa veren ancak sensin. Ve senin ayetlerin şifadır ben hadsizlik yaptım. Cincisinden huddemcisinden çare ararken haddini iyice aştım de ve okumakla şifa bulamayacağın hadsizliğinden Tevbe et önce. Bu öyle bir hadsizlik ki bu ı büyüye maruz kalmanızdan daha büyük bir bela. Bunu şimdi anlamazsın bu hal üzere ölürsen anlarsın. Senin bu hadsizliğin ta sünneti seniyyeye kadar uzanır. Önce bundan Tevbe et. Hem Allah dilemezse yaprak düşmeyeceğini ikrar edeceksin hem de sabaha kadar oku dur diyeceksin he sen belanı bulmuşsun abin değil. Allah abini senin şerrinden korusun. Karşı işlem yapılacakmış. Belki de senin yaptıklarının neticesi daha da hastalandılar. Kuran ve sünneti bırakıp işlem yaptırıyorsun ya devam etme. Yazık etme ailene. Allah onlara şifa versin.