Alıntı:
sancar1979 Nickli Üyeden Alıntı
Selamün Aleyküm Hocam,
cevabiniz ve tafsiyeniz icin cok Allah razi olsun.
büyüyü yapan bizim aile degil , yengemin tarafi yapmis tövbeyi onlar yapmasa birau zor kaul olur tövbeleri Allah belelarini verir insAllah,
ben cami cematiyim hergün tövbe yapiyorum zaten, bu dediginiz
tövbe ve dualari mullatli olan kisilerin yapma imkani yok kendinde degiller, dinletmek istesemde dinlemiyorlar kaciyorlar,
baska yorumlarinizda okumusdum en iyi musallat 1 günde en iyi büyü 7 günde uzakdanda halledilir diye, benim Havas ilmim yok nasil halledecegim bunu ?
Hocamin yaptigi ceylan derisi vefki ve kurban islemi yapilali 2 hafda oluyor ama bir etkisi olmadi, 2 gün önce bakim yapildi musallatlar gitmemis gözüküyormus,
belki Hocamin ilmi yeterli degil cözmek icin , bende sifayi bu forumda ariyorum,Hocam her Hoca baska uygulama yapiyor onu biliyorum ama sadece okumayla olmuyor yetersiz kaliyor yillardir okuma yaptiriyorum , icme dus alma muska yakma islemleri yapdik holararin talimatiyla gececi cözüm gecici rahatlama oluyor sadece ,
Allah in ayetlerinden süphemiz yok , ayetleri kullananan kalbde önemli ilimde önemli,
ne demisler yarim hekim candan yarim hoca dinden eder diye ,
kendimiz yarim ilmimizle nasil islem yapacagiz?
ozaman herkez bir havas kitabi alir kendine islem yapar yarim bilgimizle , bir hastalikda bile en iyi doktorlari ariyoruz yana yana kendimiz islem yapmiyoruz ?
isi ehline birakmak en iyi cözümdür bence , sifa tabiki Allah dan
vesilesiz de olmuyor bazen,
saygilar
|
Sana bir abi tavsiyesi. O gönderdüğünü çıkart ibtal et. O hoca dediğinin Allah gözlerini kör etsin. Çıkart şeri rukye yapan birisine götür o ibtal okumasını yapsın. Daha beter hale gelirsiniz. O vefklerin çoğu sihirdir. Biz rukye esnasında o vefklerle gelen cinlerle de karşılaşıyoruz. O cincilerin kurban işleri de ayrıca çoğu sakattır. Cinlere sunak yapıyor sihri sihirle bozmaya çalışıyorlar. Mesela Urfa'da boynu kırılasıca bir hoca var. Sana kurban kestirtiyor onun kanını muskaya sürüyor. Kan ister kurbanlık hayvanın olsun ister başka hayvanın necistir.
Sen o dana işinden dolayı da sünnette geçtiği şekli ile Tevbe et. İki rekat namaz kıl. Seyyidül istiğfar duasını çokca okuyarak ağlayarak Tevbe et.
Sen bana burada sadece senin ve babanın adını söyle gerçek adını yaz başka isim söylemene gerek yok. Soy isimde verme. Ben sana ve ailene okuma yapacağım. Okuma ile insanların sihirden şifa bulmayacağjnı söyleyenler Allah'ın kahrına ve mekrine uğramış kimselerdir. Açıp İsra suresi 82.ayeti ve sünneti Rasullahı okurlarsa görürler. Allah uzaktan okumayla da sihri ibtal eder. Büyüyü bozar. Ama dediklerimi yap o gözü kör olasıca hoca dediğin adamın vefkli ceylan derisini çıkart.rukye yapan birisine götür. Kuran ve sünnete göre ibtal etsin. Tevbeni yap. Bana buradan veya özelden yaz. Ben sana ve ailene okuma yaparım. Sen de otur sihrin ibtali için her gün bir bakara suresi oku. Bir günde bitiremezsen iki günde bitir.
Hiç havascısıyla şununla bununla uğraşma. Asla ve kata fayda bulamaz dolanır durursun. Benim çok hastam var öyle. Sihir ancak okumakla bozulur. Kişi nerede bulunursa bulunsun Allah ona tesir ettirir.