Alıntı:
Rapsodi90 Nickli Üyeden Alıntı
Evinizdeki resim biblo vs gibi islamca uygun olmayan objelerin kaldırılması bile fayda sağlar, evin içindeki alkollu kokular kaldırılır yerine sünnet olun kokuların koyulmasi dahi etkisni azaltır, ben miski amber kokusuna enseme burnumun altına kulak çevresine sürdüğüm zaman gittiklerini hissediyorum.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocanın açtığı konulara bakın Allah razı olsun baya faydasını gördüm,
cennetü esmadada var büyü bozmak için bi okuma onuda deneyebilirsiniz.
|
sagolasininiz ,
sizdede varda neden caresini aramiyorsunuz? koku sürerek gecici cözümlerle zaman harciyorsunuz ?
Bu forumda gercekden büyü bozduran arkadaslar varmi ?
benim konu baya derin bir konu , her Hocanin halledecegi bir islem degil ,ben cok Hoca gördüm ucururum kaybederim diyenini, ufak tefek bir büyü yapilmamis okumayla gecici rahatlama oluyor sadece , evimizde alkol kullanan yok ben ömrümde hic icmemisimdir ,taplo felanda yok ,
domuz derisine pis mürekkeple islem yapilip ölü topragiyla gömülmüs ,bu yapilan büyüyü her cincinin yacagi bir is degilmis baya bir seytanla akraba derecesine girmis olmazi lazim,
dedigim gibi marid kabilesini kullanmis ,
3 tane Havas ilmi olan hoca ayni seyleri söyledi, okumayla gecici rahatlama olur dedi aynende öyle oluyor ,
karsi islem yapilmadan mümkünati yok bozulmaz dedi ,
bir tanesi abime Havas ilmiyle ceylan derisine vefk yazdi gömüldü, dana kurban edildi dagitildi , islemden sonra iki kere bakim yapdi vefk sifali gözüküyor dedi ama bir pürüz var dedi dügümler cözülmüs musallatlar gitmemis,
bu arada benim halamin esi yani enistemde seyhdir Kadiri tarikatinda yetisme , köyümün yarisi Menzil tarikatinda
Admin arkadaslar ,
Allah kelami yazan sitede neden yari ciplak kadin resimleri reklam olarak cikiyor ?