siğiller için bir tılsım..
herkese aydınlık günler dilerim;sizlerle başımdan geçen bir siğil hadisemi paylaşmak istiyorum,bundan 4 sene önce sol bacağımın yanında bir siğil peydahlandı ve bu siğil giderek büyüdü büyüdü ve en nihayet baş parmağımın ucu kadar büyüdükten sonra artık bir doktora gitme amanı geldi dedim kendi kendime ve ertesi gün cildiyecinin yolunu tuttum dr duodenal diye bir ilaç verdi ve bu ilacı siğile hergün bir damla damlatmamı söyledi ben o aksam basladım ilaca ve ilk hafta siğilin üzeri çürümeye başladı devam ettim tabi iyice çürüdükten sonra bir tırnak makasıyla basladım kesmeye en sonında siğil derimle aynı hizaya geldi ilacı kestim bir kaç hafta sonra tekrar peydah oldu bu siğil kafayı yiyecem ben ilaç sürüyorum çürüyo,kesiyorum yine cıkıyor...bu yaklasık 1,5 sene sürdü ve en sonunda siğillle alakalı internette tılsımlar araştırmaya başladım ve google da bulduğum bir islami sitede şunlar yazıyordu,siğilin bulunduğu bölgeyi "EB EMREMU FE İNNA MUMBRİBUN"sözünü söyleyerek bir tükenme kalem vasıtasıyla sekizgenin içine almamız gerektiği yazıyordu.o gece yatmadan önce bu kısa lafı ezberleyip aldım elime bir tükenme kalem ve her bu söz ü söylediğimde siğilin etrafına bir çizik attım toplam 8 kere yani bir sekizgen olana kadar bu işlemi tekrarladım,ve bu işlemi 8 gün sürdürdüm,ve 9.gunun sabhında kalktığımda siğilin yok olduğunu gördüm ve feci mutlu oldum ogün bu gündür siğilin cıktığı bölgede en ufak iz bile kalmadı,sizlerede faydası olacagını umarak paylasmak istedim umarım sizede şifa olur.....
şayet sizede faydası olursa bir Allah razı olsun deseniz oda bana yeter,deneyin ,eşinize dostunuza öğretin bu şifayı yayın....ben bana öğretene hergun dua ediyorum ALLAH RAZI OLSUN diye....
ama elbette inançlı olunması gerekliliğine inanıyorum,belki inançsızlardada olabilir yakın cevrem hariç ilk kez paylaşıyorum...
ışıkla ve an'da kalın..