Alıntı:
nakshihalidi Nickli Üyeden Alıntı
Hüddamlar seni kazanmak istiyor mu bakalım? Latife yapmıyorum abiciğim. Hiç bir huddem bir başkasının emrine sadece davet mendel riyazet ve onları celb ettiği için mecbur kalıp hizmetine girmek istemez. Bu onlara yapılan bir zulümdür. Onlar seydim Abdulkadir Geylani hazretleri gibi evliyaullahın saadatı kiram gibi onlarla hiç işi bulunmayan sadece Allahtan yardım isteyen ve Allah'ın rızasına meraklı kimselerin emrine gönüllü girer onlar istemesede onlara hizmet etmek isterler.
Delikanlı şu piyasadakilerin çoğunun hadim sandığı çalıştığı şeylerin çoğu belki aldatıcı cinlerdir de şeytanın askerlerindendir. Şeytandan Allah'a sığınırım onun böyle insanları aldatan birimleri askerleri var. Nerede birisi sahte şeyhlik yapsa onun etrafına toplanan nerede cinciliğe soyunsa ona koşan ve insanları aldatmak için uğraşan soytarılar. O yüzden çoğu cinci hem kendi aldanıyor hem de insanları aldatıyor.
Abi tavsiyesi. Çok takva bir hayat yaşayalım da Allahın duası kabul edilen kullarından olalım. Öteki türlü vebal. Bu forumda bu tarz başlıklar var ve onlarda da hep benim yaptığıma benzer ikazlar var sana da yapılacaktır. Bilmiyorsan uğraşma vs diye. Ben de diyorum ki bilsen de uğraşma vebaldir.
|
Çok açıklayıcı bir cevap olmuş katılıyorum size