Sansürsüz İşe Yarayan Bir Davet Arıyorum
Arkadaşlar bir yıldan biraz uzun süredir metafiziksel boyutla ilgileniyorum. 2 farklı forumdan hem bioenerji hem havas içeriklerini takip ediyorum. 2 yıldır çakra açma dengeleme çalışmaları, meditasyonlar, negatif enerjiden arınma ve korunma, dualar üzerine çalışmalar yapıyorum. Bir adım ötesine geçmek için sansürü olmayan bir davet arıyorum yaklaşık bir senedir.
Yaşadığım şehirde bir hocanın yanına gittim, el almak veya bir davet istemek için. Fakat böyle bir şey yapamayacağını, sadece para karşılığı bir varlığı bir eşyaya kilitleyip verebileceğini söyledi (daha sonra internetten dolandırıcı olduğunu öğrendim)
Lafı fazla uzatmak istemiyorum, bilgi birikimine sahip olduğumu düşünüyorum. Çok iyi biliyorum diyemem, elbette öğreneceğim şeyler var ama bilmem gerekenin çoğuna hakim olduğumu, geri kalanını da bu süreçle ilerleyerek öğrenebileceğime inanıyorum. Gerçek bir davet verebilecek ya da yakın şehirlerde olup kontrolü dahilinde el vermek isteyen kişiler olursa çok sevinirim. Bu ilmin paylaşımı için davet başarılı olunca bir ödeme de yapabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
|