Yaşadıkların çok normal. Bende çok büyük psikolojik sorunlar yaşadım. Bu sorunlar en kötü noktaya yani panik atak noktasına geçirdi. Ama ben 1 yıl geçmeden atlattım. Şuanda hayatımın en huzurlu dönemlerini yaşıyorum.
Öncelikle yaşadığın şey çok normal. Bu dünyaya biz çalışmaya, yemek yemeye yada gününü gün etmeye gelmedik. Dünyaya geliş amacımız tekamül olarak adlandırılan ve her insanda farklılık gösteren sınavlardır.
Bu sınavı veremediğin her anda sınavın daha da ağırlaşacaktır. Örnek vermek gerekirsek; normal bir şekilde yürürken ilk başta sana sınavın hatırlatılır sen anlamasın. Sonra düşmeye başlarsın ama çok koymaz, neden bu oluyor diye sorgulamazsın. Sen sınavını veremediğin her anda şiddeti artar. Öyle bir zaman gelir ki bacakların kırılır. Açıdan ağlarsın. Amaç; "Biran önce tekamülünü gerçekleştir" demektir.
Bir kağıt al. Çocukluğundan bu yana yaşadığın ve unutamadığın kötü olayları yaz. Karşılığında ne hissettin. Bu hissettiğin şey senin sınavın.
Mesela; Benim "DEĞERSİZLİK" hissiydi. Bu his her tarafıma yayılmıştı. Farketmek okadar zor oldu ki. Bununla yüzleşene kadar ömrüm boyunca değersiz hissetmemi sağlayaak olaylar yaşıyordum. Sonra esmama da baktım. MÜZİLL esması ortaya çıktı. Yani alçaltan ve düşüren...
Sonra bir şekilde ortadan kaldırdım. Olumlamalarla ve zikirlerle. Şu anda çok şükür sihirli değnek değmiş gibi hayatım değişti.
Tez vakitte huzura kavuşmanızı diliyorum
|