Alıntı:
Ladybug Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm kardeşlerim
8 aydır yeni bir işte çalışıyorum, etliye sütlüye karışmıyorum helalinden ekmek paramı kazanmanın peşindeyim. Yöneticiler de başarılı buluyor. Çevremdeki bazı insanlar bu durumu çekemeyip arkamdan yalanlar iftiralar atarak yıpratmaya çalışıyorlar. Artık gerçekten çok bunaldım. Kulağımı tıkayıp Allah'a havale ediyorum ama bazılarını duyunca üzülüyorum. Dua ediyorum bekliyorum. Bunun için önerebileceğiniz bir dua var mıdır? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden Allah razı olsun.
|
Kulağını tıkama kardeşim bu seni daha çok sıkıntıya sokar
Hesap sor gerekirse lazım olan işi yap ama kulağını tıkama devir çok kötü heryer insan şeytanı şerli varlıklarla dolu bu devir öyle bir devirki cin şeytanları varya insanlardan kaçırıyor onlar bile hayret ediyor kulağını tıkamaya devam edersen ruhi bunalıma girersin kendini sıkıntıya sokarsın hatta hafazanAllah namazı bile bırakırsın
Böyle şahıslardan uzak dur yüzlerine çok fazla gülme böyle iftiralarada taviz verme imtihan dünyası işin hakkında duanı et ama lazım olan hareketleride yap hiç merak etme fıkhi olarakta sıkıntısı olmaz bu devirde herkese Hüsn-i zan etme