Alıntı:
Aciz bir kul Nickli Üyeden Alıntı
Bir umutla aylar önce geldim buraya . Gerçekten uçurumun kenarındayim dostlar artık direncim kırılmak üzere ne ailem bir çözüm peşine düşüyor ne de ben birşey yapabiliyorum şuan bile ölmek için dua ediyorum Allah'a . 6 yıldır hergun ayni sikintiyi yaşamaktan psikolojisim çöktü Yapıştı bedenime çekmedik sıkıntım kalmadı ..artık başıma işkence ediyor vallahi bu şiddetlenince affedilmis olarak ölmeyi diliyorum. Gitmediğim doktor kalmadi fiziksel birşey görünmüyor . Ben zaten bedenimde ki negatif pisliği varlığı şüpheye dusmyecek şekilde hissediyorum. Afedersiniz başıma resmen tecavüz ediyor geziyor sürekli . Buranin geniş bir aile ve yardım edecek hocaların olduğunu düşündüm 3 aydan fazla oldu bir kişinin sadece mesajlarıma geri dönüşleri dışında kimse ilgilenmiyor o da birşey yapamiyor . Dostlar yokmu ilmi kuvvetli bu ilmi hak ellerden öğrenmiş maneviyati kuvvetli ilim ehli biri. . belki de bir hayatin kurtulmasina vesile olacaksınız . Yalvarıyorum artik tek basina kaldım. Yazdığım hiçbir hoca cevap vermiyor. Yoruldum ve direncim kırılıyor ..nazar dan veya hasetten mi cinlendim ne oldu bilmiyorum ama vallahi hayatimi idame edemiyorum
|
Kardes nerdesin iyimisin merak ettim mesajlarini okuyunca insallah hayattasindir durumun nasil rabbim tez zamanda sifa versin