Alıntı:
Nocturne Nickli Üyeden Alıntı
Keşke ilmim ve Arapça bilgim olsa idi, bakardım farklı kaynaklara. Buradan yorum yapan kardeşlerimizden anladığım kadarı ile, 40. ismi seçtiniz bunu günlük belirli bir sayıda, 40’ı geçmemenizi öneririm, koruma yaparak belirli bir süre başlayabilirsiniz. Kendinizde okurken bir rahatsızlık, sıkıntı olursa bırakırsınız. Okurken bir sıkıntı olmadı ise, 41 gün kendinize bir süre tanır, ve devam edip etmeyeceğinize karar verirsiniz. Uzun zaman çekip , bırakmamak ve günde 1 kere de olsa okumak gerekir diye de, hatırlatmak isterim.
Niyetiniz “Allah rızası” için olsun.
Cenab-ı Hak en doğrusunu bilir.
|
Çok haklısınız kesinlikle niyetim tabiki önce Allah rızası sadece açık biri olduğum için tedirgin oluyorum yoksa okumak için can atıyorum özellikle hafıza için 6. İsmi ve 17. İsmi önce ki sayfalarda bir arkadaş paylaşmıştı okuyunca ibadetlere daha fazla yönelmiş olması çok dikkatimi çekti açık biriyim ve işim gereği karşı cinsten insanlar ile de çalışıyorum niyetimiz halis ama dine aykırı olduğu için ne yapsam bilemedim dediğiniz gibi önce az sayı ile başlayayım Allah bir yön verecektir mutlaka