Alıntı:
aysecik Nickli Üyeden Alıntı
Evlilik basit bir olay değil aile kuruyorsunuz. Eşim son geceye kadar bana sarılıp yatan biriydi. Düzeltmeye çabalarken bir anda evden eşya bile almadan çekti gitti. Annesinin etkisi çok fazla oldu bu süreçte. Ama önemli olan yapıcı olup düzeltmeye çabalamak olmuyorsa zaten ayrılırsın ama sevgililik gibi değil evlilik bir düzen bir yuva aile kuruyorsun çabalamadan bitirmek acı. Dün seviyordum bugün sevgim bitti de değildir bana göre. Hatalar yapılır kimse peygamber değil önemli olan telafi edebilmek… tabiki herşey Allahtan ben ümidimi kesmeden dua ede4rim kabul edip verecektir. Vermezse de vardır bir bildiği. Herkesin imtihanı farklı oluyor…
|
ben bunlarin kritigini yapmak icin yazmadim,aniden bitmesi konusunda siz imalarda bulununca ben olumsuzluklarin yani büyü isleminin olup olmadigini anlayabilmek icin sorular sordum,sordugum sorularin sebebi bunun icindi,benim ilgi alanim havas ilminin konulari,yoksa kimin kime nasil sarilip yattigi beni hic ilgilendirmez ve bu benim ilgi alanimin cok disinda