Alıntı:
Yusuff Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar bir yakınımız birkaç zaman önce bakım yaptırmaya gitti evdeki huzursuzluktan ve sıkıntılardan ötürü. Büyü olduğu çıktı.Ve hoca şöyle demiş kendisine "Evdeki eşyalar kayboldu zannediyorsun ancak o eşyaları cinler alıp götürüyor." Birkaç kaynaktan okudum Cinlerin fiziki olarak eşyaları alabileceğini götürebileceğini yazmışlar ve buna Hz.Süleyman döneminden de örnek vererek açıklamışlar fakat benim aklımda soru işaretleri oluştu.
1) Bir enerjiden ibaret olan Cinler Nasıl fiziki olan bir eşyayı alabiliyor ?
2) Aldıkları zaman bu eşyaları nereye götürürler ?
3) Cinler Fiziki alemden aldığı eşyaları kendi Metafizik alemlerine geçirebilirler mi ?
4) Aldıkları eşyanın boyutu ve ağırlığı onlar için bir engel teşkil eder mi yoksa istedikleri her eşyayı alabilirler mi ?
Aklıma gelen sorular bunlar vakit ayırıp saygı çerçevesi içerisinde cevaplayacaklara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.
|
Cin saldirisina heleki kabile saldırısına hic ugramsmışsın gal8ba. Başa ozellikle bir carpiyorlar bir sağ bir sol oynuyor baş. Bacağa, gövdenin sağ ve sol yanına yada ayağa bir varlık dokundugunda anında orda kas ezilmesi oluyor.
Cinler eşyaları kaydırabilirler. Yerini degiştirebilirler, üstüne perde çekebilirler farklı sürelerde.
Çalmak derken hiç rastlamadim, kıyafet kayboldugunu ama yerine geri getirildiğini duydum.
Bütün dediklerimi yapabilmek için temaslı varlıklar olmasi lazım. Yanlış anlamayın insanlara değil maddeye temas etmeleri lazım. Bu varlıkları da herkesin yanında göremezsiniz.