Alıntı:
Nocturne Nickli Üyeden Alıntı
ATATÜRK' ü SORGULA
O Şapka takmayanları asmış kesmiş BİZ SUSCAZ,
O Ezan'ı zor kullanarak Türkçe okutmuş BİZ SUSCAZ,
O ALLAH cc Muhalef etmiş İSLAM Hilafetini kaldırmış BUTUN MÜSLÜMAN ÜLKELERİ BAŞSIZ BRAKMIŞ EMPERYALİSLERİN MÜSLÜMANLARI SÖMÜRMESİ İÇİN YARDIM VE YATAKLIK YAPMIŞ BİZ SUSCAZ
O Ekmeğini yediği Ceddimiz OSMAN OĞULLARINI sürgün etmiş BİZ SUSCAZ,
O içki'yi FUHUŞU'yı resmileştirmiş BİZ SUSCAZ,
O LOZAN Anlaşmasını onaylayıp TOPRAKLARIMIZI masada ingiliz'e bulgara vermiş ama BİZ SUSUCAZ,
O Harf inkilapı yapacak, 3 Nesil Dininden ve Tarihinden habersiz yaşayıp ölecek ama BİZ SUSUCAZ,
O Yüzlerce yıl boğaz boğaza geldiğimiz avrupaya yüzümüzü döndürüp, onların kanunlarını ve hayat tarzını bize dayatıcak BİZ SUSUCAZ."
O LOZANDA BUTUN YERATI KAYNAKLARINI (KÖMÜR HARİÇ) 2023'E KADAR ÇIKARTMICAKSINIZ DEMİŞ BİZ SUSCAZ
PARDON AMA BİZ DÜŞMANLARIMIZIN HARFINI, HUKUKUNU, ŞAPKASINI, KANUNLARINI, ELBİSESİNİ, KUMARINI, CIPLAKLIGINI , TAKVİMİNİ, NAMUSULUGUNA ALMAK İÇİN Mİ Savaştık.
Ve Yahudiler ile ilgili yazı.
Kaynaklı ve doğru diyorsunuz öyle mi?
|
Kesinlik ile hakklısın Nocturne kardaşım.Tögüye(târîhe) bakmayı bilmeyen, tögünün(târîhin) yöntem bilimini bilmeyen kimseler böyle yorumlarlar. Uydurmalar, uydurmalar, uydurmalar. Hakâretler, hakâretler, hakâretler. Yazdıklarınızın gerçeklik, doğruluk payı yok.Tögü(târîh) alanında bir bilginiz, eğitiminiz de yok. Ben bu dayanaksız yazının kaldırılmasını istirhâm ediyorum.
Hakk sizin ile olsun.