Alıntı:
Kalpdahisi Nickli Üyeden Alıntı
Dünyanın her yerinde soyut işler daha da kazandırır. Mesela apple da çalışan bir yazılımcı yıllık 200 bin euro kazanır. Doktor can kurtarır maksimum kazancı 120 bin euro. Yani grafik tasarım okuyup kendi oyunumu yapıp playstore ve appstore atasım var. Çünkü globalleşen dünyada el emeğinin bir anlamı yok. Ne kadar yorulur san yorul yorulduğuna değmiyor. Aşçı olsam çok yorulacağım biliyorum. Elektrik teknikeri olsam yine yorulacağım bunuda biliyorum. Sanal aleme yönelsem belki benim için daha iyi olabilir. Fakat sanal alemin şöyle bir durumu var sürekli işin yok. Maaşını alamama gibi bir durumun var.
|
Sen Ya Bismillah de başla üretken olman gerek çok düşünmen kafa yorman gerek nerden baksan her şeyin uygulaması yapıldı biz geciktik aslında kardeşim şuan da Amerika’da daha çocuk yaştakilere kod yazmayı öğretiyorlar daha eğlenceli bir şekilde bulmaca gibi
Burda daha biz öğrenemedik yaş 25 benim orda 10 yaşındaki çocuk öğrenip kendi uygulamasını yapıp para kazanıyor yönlendirenimiz yok kardeşim ha bak şunu da çok düşündüm sen şimdi ciddi anlamda otur kafa yor çabala senin fikrini çalıp üstüne bir kaç ekleme yapıp adlarını duyururlar burda ben kimseyede güvenmiyorum çünkü biz fikire açız ama orda öyle değil adamlar öncü oluyorlar fikirlere
tabiri caizse sponsor oluyorlar sponsor oralarda çok burada yok burada bulsan bile tamam der sonra senden fikri alır sana iki kuruş para vermesin diye kendi oturur anlamadığı işe bulaşır ki hep ben kazanıyim Allah gönlümüze göre versin ama pes etme