Alıntı:
Pixerino Nickli Üyeden Alıntı
Özür dilerim abi öyle ise fakat formda benim paylaşımım altına bu tarz birincil ağızdan konuşulunca birde iki kişi sinirlendim yani yapmak adına sormuyorum zaten eğer saygısızlık yaptıysam özür dilerim tekrardan
Bak işte birde ilimden alimlikten bahsediyorsun. Hala haddini bilmiyorsun bu küfür saygısızlık bir sana özel yapılmadı senin ağzın varsa bizde de var ama kalp kırmamak için susuyorum. Hala zorluyorsun beni
|
Sordum diyorsun bizde sana cevabını verdik @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoca gayet güzel bir cevap vermiş bizim anlatamadığımızı anlatmış en güzel bu şekilde anlatılırdı . Bu işler peri masalı değil hiç hadimlere iş yaptırdın mı yanlış bir şey yapıp çarpılmanın eşiğinden döndün mü ? Yorgun olduğun halde seni uyutmadıkları oldu mu ?hiç maridlerden ifritlerden saldırı almamışsın burda gelmiş ilimle iştigal eden insanlara musallatlı kafan ile ahkam kesiyorsun sana bir ifrit misafir etmek lazım aslında neyin ne olduğunu anlaman için rumuz falanda sökmez haberin ola ama gerek yok . Bizim sert konuşmamız aslında senin iyiliğin için ama sen bunu göremeyecek kadar basiretsiz kör bir adamsın! Polyanacılık oynamaya devam et.