Alıntı:
NNNNNNN Nickli Üyeden Alıntı
hayir iman mevzusu Allah cc nin varligini sorgulamak degil tabiikide. benim imanımın zayifligindan, mertebemin düşüklüğünden olmuyor düsüncesi...
hani kulaga sacka gelecek ama ilahi bir haber ulassa mesela- rüyamda deseler bana senin icin hayırlı degil ondan- kabul etmek daha kolay olur belki... böyle insan günden güne yoruluyor- korku ile ümit arasında yasamak yorucu birsey.
|
Şuan anlaşıldı hangi birimiz günahsız tertemiziz ki
En alimim diyenin bile günahları var , Bu tür şeylere takılma Allahın rahmetinden ümit kesilmez.
Ben 3-4 ay öncesine kadar ateisttim Allah bana öyle bir musibet verdi ki inan böyle yaşanacak bir bela değil o günden sonra araştırmaya, öğrenmeye başladım, hala her gün saatlerce araştırırım bunu yazarken bile Dinimiz hakkında videolar izliyorum, şaşırıyorum nasıl şuana kadar böylesine kör olabilmişim...
En büyük nimet Müslüman olmamızdır bunun değerini çok iyi anladım sana da tavsiyem
Geçmez ne var diyorsan bir gün geçer gider
Bu dünyada bir tek ölüme çare yok diğerlerine ya zamanla alışırsın ya da zamanla değişir gider.
Gönlünü ferah tut kardeşim bol bol duaya ibadete devam Allah hepimize hayırlar nasip etsin .