Alıntı:
Neo Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar benim bir derdim var daha doğrusu derdin içinde bin dert var...
Çok mucizevi bir şey olmadığı sürece asla Düzelmeyecek/Ortandan kalkmayacak kadar zor bir musibet , Buna Allahtan başka kimsenin gücü yetmez...Maddi veya aşk meşk ile ilgili bir sıkıntı değil Manevi bir sıkıntı.
Bu sıkıntılar aklıma geldikçe yaşama hevesim kayboluyor hayattan soğuyorum, sizden isteğim bu dertten,beladan kurtulmak için niyet edeceğim bir Hacet Duası, Biliyorum bazen Allah bir besmele ile bile duaları kabul eder ama Çok büyük bir Musibet olduğu için , Bildiğiniz en etkili Hacet Duasını paylaşırsanız duacınız olurum..
|
Emin ol şu yazdıkların başka hiçbir şekilde ifade edilemezdi çok güzel anlatmışsın dert içinde bin dert demene ayrıca bayıldım
Şimdi insan psikolojisinde seni neyin alt ettiğini hangi düşüncelerin seni üzdüğünü korkuttuğunu içinde çıkmaza düşürdüğünü bilemem sen de benimkini bilemezsin ama aynı konudan müzdaribiz kardeşim yani acımız aynı konularımız farklıdır benimkide manevi bir sıkıntı psikolojik ve Allahtan başka hiç kimsenin bana yardımcı olabileceğine ihtimal vermiyorum çünkü içimdeki sıkıntı öyle bir dert ki çözümünü arayıp ben bulamıyorum bir başkası hiç bulamaz o yüzden Allahtan istiyorum
Şunu söylemeye çalışıyorum yalnız değilsin taktığın bir mevzu vardır ama aşırı takmışsındır çözüm yolunu bir türlü bulamamışsındır az düşünmeye çalışırsın olmaz daha çok düşünür hale gelirsin zihnin yorulur problemin her neyse tetikleyici konulardan mevzulardan uzak durursun bir bakarsın burnunun dibinde biter ve zamanla artık hem zaafın olur hem hassasiyetin bu da seni günden güne eritir mutsuzlaştırır kendinle barışık olamazsın mutlulukların hep rolmüş gibi gelir yalnızlaşırsın yada kendini yalnızlaştırırsın çevrenden ailenden ordan burdan gerekli gereksiz tavsiyeler gelir onlar ayrı yorar dine ibadete ağırlık ver gör bak iki günde kurtulursun diyen olur yada bazı zihniyetler sanki grip olmuşsunda 1 hafta düzenli antibiyotik kullan geçer gözüyle bakıp seni psikiyatriye yönlendirir bunların örneği çok daha çok yazarım bunaltmak istemiyorum seni
Ben de yaşadığım için ve hala yaşadığım için diyim şu bir gerçek hemen geçmiycek kendine sakın mühlet verme ben yaptım zamanında olmadı 2 güne 1 haftaya 1 aya iyi olurum dedim bir baktım seneler geçmiş 3.senem bitti
bunlar vesveseden kaynaklanıyor kabul et yada etme Buda bir gerçek sana birileri geliyor çok güzel fiti verip basıp gidiyor sen uyanık olacaksın üstünde durmayacaksın ama bu da zor ister istemez düşebiliyoruz o zaman da boş boş oturmayacaksın sıcak yatağında mısın o sırada için içini mi yiyor gözlerinden yaş mı akıyor umutların yerle bir mi olmuş sıcak yatağında açıdan kıvranacağına kalk hemen git soğuk bir suyla abdest al 2 rekat namaz kıl seccadede ağla o rahatlatır işte seni ve zamanla acın acıların hafifler artık daha katlanabilir bir boyuta geçmiş olursun ama ne zaman bırakırsan ibadeti işte o zaman da acıların katlanılamaz hale gelir ve sen eskiye dönersin bunları şuan yazıyorum ve yazarken içim gerçekten çok acıyor ama ne yapmam gerektiğini biliyorum