06.02.17, 11:50
|
Daimi Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 1587 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Nazlımelek Nickli Üyeden Alıntı
Hayirli sabahlar arkadaslar..ben esimin kazandigi helal kazanci elimde olmadan son kurusuna kadar harciyorum..ihtiyacim yoksa yine defalarca aliyorum.harcamazsam icim sıkılıyor..bu yuzden esim hakli olarak bana sitemini dile getiriyor, , kendimi tutupta 2-3 kurus kenara attiysam o da cocuklarin hastalanacagi tutuyor yine para nasip olmuyor.bu yaptigim hastalik midir, nazar cinim var etki eder mi bilemiyorum.gercekten ciddi boyutta harcamalarim var..bana bu konuyla ilgili be tur dua yada esma tavsiye edersiniz.bu takintim yuzunden borc batagindayiz,rabbimin rizasi icin onerilerinizi bekliyorum.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Forumda en az 50 mesaja ulaştıgınız zaman Hocalarımıza bakım yaptırma hakkı kazanıyorsunuz. Size en doğru yolu Hocalarımız gösterecektir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocam ile irtibata geçebilirsiniz. Veya @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam ile görüşebilirsiniz.
İyi Forumlar