Hocm ben cok yptım ma görmedım sadece ruyamda 2 yıl önce cok büyük bı taht kapı saray kapısı gıbı o gelıo o gelıo dıe bagrıolar sonra kapı acılıo önce sır kapısı gibi sonra cok asırı uzun boylu osman nuri topbaş gelıo sonra yaklaştıkca sureti değişio peygamber efendımıze dönüşüyo bana elini öptürüo ondan bir ay sonrada hz fatıma annemız elini uzatmıştı öpmem için bıde 4 ay önce ruyamda bi ay gördüm dolunay cok büyüktü normalın on katı üzerinde arapça muhammed sav yazıo yazı hareket edıodu cok uzun bı ruya ama bunlarda görmek demekmı bilmiyorum ama tam olarak görmedim heralde bilmiyorum hocam :'(
O dolunayı geceydı o ruyanın içindeyken sabah oluyo sabahta bı yıldız cok buyuk onun içindede bı kılıç ben hz alinin kılıcı sanıom bi kitab kuran bıde yıne arapca muhammed sav yazıo bıde oda cok buyuk bıde yıldızın içi yuvarlak donuyo o ise hz isanın kılıcıymıs catallı eskı kılıclarda iki dişli hz isa yeryüzene inio o yıldızın içinden kılıcıyla gelıo müslüman olarak dıolar ben sonra dıomkı ben bunu görmüstüm nasıl gösterdiler sana bunu dıolar bende salavatla dıom uyumadan once uyuyana kadar salavat cektım ondan dıom gercektende öyleydı ama moralım cok bozuktu kalbim cok kırıktı o gece cok üzgün kırgın caresız bi şekilde kalben sıgındım rabbıme habıbıne yalvardım ondan heralde :'(
Inşallah hocam inşallah allah razı olsun amin
|