Alıntı:
wclovelavendery Nickli Üyeden Alıntı
Ne kadar zaman oldu siz işlem yaptıralı
|
2 sene oldu kardeşim korkumdan daha bakım da yaptıramıyorum acaba bana büyü yapan gidip bir daha yaptırdı mı yoksa olan büyü tamamen geçti mi yoksa ben hala onla yaşıyor muyum inan bilmiyorum ama şunu söyliyim çok güzel bir beraberliğim vardı çok aşıktık hele karşı taraf bana aklını oynatıyordu yanlış anlama övmüyorum kendimi
birden herşey bitti biliyor musun ve ben şuan ikili ilişkilere giremiyorum niye onu da bilmiyorum garip hallerdeyim ben de senin gibi ara ara sıkıntı yaşıyorum ama böyle dolup dolup patlarcasına içim coşuyor hele vesveseler aklıma hayalime gelmeyen olur olmaz en iğrenç en kötü en beter düşünceler bu dinle cinsellikle sevgiyle Ya saygıyla olabilir herşey ya bir inkar moduna bağlıyor içim Ya bir iğrençlik anlatamam yani sana bunu o an yine başa mı döndük acaba diyorum Allah herkesi bu beladan kurtarsın ben düşmanımın başına gelsin istemem o kadar canım yandı yaşadığın şeyleri tıpta açıklayan bir şey yok bu bir nebze rahatlıkta veriyor korkuda veriyor çünkü psikiyatrik bir vaka olmadığını bilmek evet sevindiriyor inancımızda tam ee başımızada gelmiş inanıyorsun büyüye sihire ama tıpta olmaması da şu şekilde üzüyor olsa teşhis konur ilaçla halledilir yok terapiyle halledilir mantığıyla bakıyorsun bir de çevren de şu aydın kesim mi desem inancı zayıf olan insanlar büyüye sihire inanmıyor herşeyin tıptaki yöntemlerle çözüleceğini falan sanıyorlar halbuki yok öyle bir dünya