Alıntı:
Modern Sofi Nickli Üyeden Alıntı
gözlerini güneşe kapamış insana güneşi göstermek zaman kaybıdır. Yinede diyorum bu konuda hakk olduğunu iddia eden istisnasız her kesle (o, ben ve aile fertlerimiz lanetlemeye dahil olmak şartıyla) mubaheleye açığım. Mubahele konusuda Hz Fatıma (Allahın selam ve rahmeti üzerine olsun) annemizin halife ve adamları tarafından zülüm gördüyü ve şehadete yetmesidir.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öylemi dersin? ben hakk üzre inandığım şey üzre ölmeye de hazırım bi iznillah. Sen buyur istersen
|
lanetlenmeye ne merakliymişsin sende,sen cennetle mujdelenmis halifelere iftira attigin icin zaten Allah ve resulu seni lanetlemis belani bulmuşsun merak etme tez zamanda tecellisi cikar,ben lanetlesem ne olur lanetlemesem ne olur,hem bizim mezhebimiz meşrebiniz insanlara lanet okumayi hoş karsilamaz....ırandaydim bir zaman mollanin biri anlatiyor farsca banada cevirip soyluyorlar ne dedigini,molla diyor ki;bizim hz. omere kinimiz irani fethedip buraya kilic zoruyla islami getirip 2 000 yillik mecusi pers imparatorlugunu yiktigi icindir,bunuda acikca soyliyemeyiz bizde ancak hakkinda birseyler uydurup kinimizi kusariz,hz aiseye kinimiz ise hz. ali ile savastigi icindir ( farsca bilsem diyecektim ki, hey molla onlar ictihad sahibi ictihadlarini kullandi ikiside ikisininde ictihadi dogru idi,onlari yargilamak 1430 sene sonra senin gibi kücük beyinli götü bokluya mi kaldi)