Alıntı:
wclovelavendery Nickli Üyeden Alıntı
Bunu bazen bende düşünüyorum doğrusu yani biraz daha rahat yaşamak gerekiyor sanki Fark ettimde büyünün bozulmasının ardından yaklaşık bir ay rahat ettim sonra yine bir iki gün süren sinir krizi yaşadım( bir şey yemedim yaklaşık 36 saat, sürekli ağlama zırlama). Ayda bir kez kötü oluyorum artık tespit ettim. Normalde mantıklı şekilde düşünebiliyorum bunu biliyorum en azından.çünkü eskiden gün içinde bile duygularım değişirdi. Şimdi de ayda bir kez olmuş. Birde çok küçük yaştan beri var bu bende. ergenliğimle musallat birbirine karıştığı için ailemde anlayamadı. Son iki yıldır teşhis kondu denebilir. Aileme yapılan büyü yüzünden gelen musallat diyeyim. yani özümde kim olduğumu da bilemiyorum://
|
Bak bu dediğinde güzel bir gözlem ayda bir kere kötü oluyorum diyorsun ben de öyleyim bir de şu var boş durmayacaksın kardeşim kafanı vücudunu bir şekilde bir şeylerle meşgul edeceksin dikkat odağını değiştireceksin şimdi sen de yaşadığın sıkıntılara karşı bir hassasiyet oluşmuş ve her şeyde onun yaşanacağına dair bir korku ve ister istemez çağırma modundasın kafanı meşgul edecek şeyler bul uygula Kuran da olsun hayatında