06.05.22, 01:21
|
Acemi
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
benim sia,caferi,alevi bir cok arkadasim var kendi aramizda hic boyle mevzular konusulmaz,niye konusulmaz biliyormusun cunku biri dugerinin inancini sorgulamaz sorgulayacak soru sormaz,sma sen olmayan bir hadise hakkinda sanki olmus gibi soru soruyorsun bu nifaka sebdp okur,ve ben cok iddiali konusuyorum,3 halifenin ehlibeyte hakaret ettigini kotuluk yaptigini asagiladigini sahih okarak ispatlayan olursa ben bu ulkeden giderim cok iddiali olarak soyluyorum,sen diyorsun ki biz 3 halifeye hz. peygamberin hanimlarina bir hakaretim8z olmaz dogrudur sana inanirim, ama ben adi gecen muhterem kisilere agza alinmayacak hakaret eden galiz küfür eden sia lar gordum, sunni gibi yasayanlarinida gordum,her turlu mezhepten ve mesrepten insan tanidim, her turlu sapkinliga asiriliga yobazliga karsi biriyim ve hic kimseyede tebliğ yapmam, zaten yapilacak teblig yapilmis herkes yolunu secmis...
|
Eyvallah ben sorumu yanlış biçimde sordum diyelim ancak sizde pek hoş olmayan kelamlarda bulundunuz hak hukuk gözetiyoruz madem bilmeden kırdıysam hakkınızı helal edin benim hakkım helaldir genel anlamda hepimiz elhamdulillah müslümanız gerisine pek takılmamak gerek
|