Bir Yere Tabi Olmayı Beklemeyin, Hemen Çalışmaya Başlayın. Rabbimiz Tevhid Yolcusunu Yardımcısız Mürşidsiz Bırakmaz. Namazları Kılmaya Özen Göstererek, Kalan Kazaları Kılarak, Hergün 24 saat zarfında iki rekat namaz kılıp oturup 100den başlayıp her hafta 100 er artıracak şekilde Kelimei tevhid okuyun. Kelime-i tevhid paratoner gibidir tüm ervahı kutsiyeyi çeker. Sizi de Mürşidinize kavuşturmada rehberlik eder. Ben bu yolla Mürşidime kavuştum. Tevhid zikri ile beraber nefsi Emmareyi iyice öğrenip nefsin kötü hasletleri ile de mücadele etmeye başlayın. Tevhid zikri sizi bir yere kadar Taşıyacaktır bir yere gelince illa ki ötesine geçmek için İzin Varsa Nasip Varsa ALLAH hayatınıza mutlaka o Mürşidi Kamili Gönderecektir. Bazen o Mürşidi Kamil Yanı başınızdadır göremiyor olabilirsiniz. Fark etmek çok önemli. Ben Mürşidimle beraber yıllardır yaşadım, Melamet Ehliydi Fark Ettirmedi, Tevhid Zikrinde ilerlemeye ve nefsimle cihadımı riyazetimi kuvvetlendirdikçe farkındalığım arttı zamanı gelince de kendini zahir etti. Namazlar, Kelimei Tevhid Ve Nefsi Tezkiye Çok Önemli...
|