Alıntı:
34cihan Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi İran’da ki şii mezhebi ile Türkiye yaşayan şiiler arasında gerçekten fark var Türkiye muta yoktur ancak İran’da vardır
Şiilik sizin deyiminizce yanlış olan batıl olan bi görüş bence değil ancak şunu söylemek istiyorum size islam dini barışı birliği kardeşliği hoş görüyü iyiliği emreden bir dindir sizin burada yaptığınız bu konuşma pekte emredilenlere benzemiyor en doğrusunu mahşerde öğreneceğiz Allah’ın izniyle ancak yahudi batıl yalancı gibi bana göre hakaret anlamı taşıyan kelimeleri kullanamazsınız şiilik ne sizlere anlatılan gibi bir mezheptir ne de İran’da ki kurallar çerçevesinde yürütülen bi mezheptir asli amacı hz Ali’yi desteklemek olan bir topluluktur ki bana göre de hz Ali’nin hakkı yenmiştir. Bu soruyu sorma amacımda şuydu herhangi bir kaynakta peygamber efendimizin kızının nasıl vefat ettiğini bulamamam
|
ŞİA GERÇEĞİ
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Burada şia nin gerçeğiyle ilgili tüm malumata ulaşılabilir.yeterki gaye hakikate ulaşmak olsun
Buraya sehven yanlış bir link kopyaladım.youtubede sabır meşhur ismiyle tüm şia gercekleriyle anlatılıyor.