Alıntı:
Modern Nickli Üyeden Alıntı
Bende DEHB'den Yıllardır Muzdarip Biriydim Ta ki Gluteni Kesene kadar... Bir Dönem Hiç ister yerli ister Fabrika ürünü un kullanmadım. Ve Geçti sorunum Rabbime Şükürler Olsun. Daha Sonra Ekşi Mayalı Ekmek Tükettim herhangi bir tekrarlanma olmadı. Bilimsel Olarak Tahıl Beyin isimli bir kitapta DEHB'inin nedenini Glutene dayandırıyordu Deneyerek bende Şahit Oldum. O yüzden Gluteni kesmenizi Tavsiye Ediyorum. Ayrıca Magnezyum, D Vitamini, B12 ve Omega 3 Çok Önemli. Bu Takviyelerle de Kendini kesinlikle Destekle. Direk D Vitamini ampul kırarak başla, Gün İçinde maden Suyu tüket içindeki Magnezyum direk Dehb Şifası... Ve topraklanmak çok önemli. Toprağa basamiyorsan imkan yoksa akşamları tuzlu su da ayaklarını bekletmen zihnine sakinlik getirecektir. Özel Zikir Tavsiyelerine Gelirsem mutlaka gün içinde uykun geldikçe 30-40 Ya Hayy ismini Zikret. Bir oturuşta da her gün 300 kere Ya Hayy ismini Zikret. Hayy ismi bedenine dinçlik canlılık hayat katacaktır. Her an Abdestli Bulunmaya Dikkat Et. Mümkünse Namaz Abdestinle Bulun. Sabah Akşam 7 şer defa Ayetel Kürsi Felak Nas Dualarını eline okuyup Bedenine mesh et. Dengeli bir hayat sür, aşırılıktan uzak dur, Her Konuda Kendine İradene Hakim Ol... Gözler Nerelere Gidiyorsa Zihinde Oralara Gider. Nelere Baktığına Çok Dikkat Et. Gereksiz olan Herşeye bakmayı kes bakışın işinde ayak ucunda olsun her daim... Ve bir an evvel diyafram nefesi almayı öğren sabah akşam dışarıda doğru nefes alarak yürüyüşler yap..Nefes Çok Önemli Her Daim Şükür... Üzerlik dozu önemli, üzerlik yerine Biberiye ve ginko biloba çayını kullanmanı veya yağlarını sakaklara sürmeni tavsiye ederim. Vesselam
|
MaşaEllah ne güzel sözler söyledin güzel kardeşim not aldım bende uygulayacağım hastalıga gerek yok bu dediğin güzel şeyleri yapmak için. Kimyasal şeyler cidden hastalık yayıyor çakramızı kapatıyor gözümüz haberlerde dizilerde olunca ne namazı güzel kılabilyoruz kafamız başka yerlerde oluyor neden duamız kabul oluyor Allah c.c. senden razı olsun. Rabbim bizlere cümlemize imanla yaşayıp iman üzere ölmeyi nasip eylesin.