Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
Iramazan Iramazan,biraz edepli biraz hayalı biraz kendimizi bilerek konusalim,sıkletimizin tartmayacagi agirligi kaldirmaya calismayalalim,boyumuzu asan kelimeler agzimizdan cikmasin,yoksa agzimiz yamulur büzülür he..ne o oyle yavsak 2- 3 kari filan terbiye sınirini aşmayalim,ben birine bir sey soracak yaşıda zamanida bilgiyide gectim,sen hafsizlik yapma bu sitede haddi asan hadsuzlik yapan cok fazla kalamaz,havas düsmanlari hic kalamaz cunkü burası HAVAS sitesi...benden söylemesi demedi deme Iramazan...
|
Ben havas hocalarını anam babam gibi severim vede saygılıyım. Brn o şarlatan lardan bahsettim. İnan bana hiç kimse havas hocalarını benim kadar sevemez çok ciddiyim gece işten gelir bu siteye girer elime not kağıdı alıp yazar sonrada dua ederim.
Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
çok özel bir sırda ben vereyim şimdi 2 tane ifrit (gözle gorülmeyen) sana musallat oldumu gidiyon fabrika usta başına bana 2 tane cin geldi bunları fabrikaya işcı al diyon tabi geceleri 2 ye 1 maç var senin evde her gece usta başı fabrikaya alana kadar almazsa senle yetinmezler anan baban karin kizin hepsini maça dahil ederler ama kotü haber yaşam standartın islami usul dışindaysa 5 vakit namaz oruç sadaka vs vs. onlar kazanıyor maçı sen bu arada coktan mefta olursun usta başına sor hepsi bilir bunu
|
Haklısın kardeşim ben şarlatan beleşçilerden bahsettim inan bana bir havas hocam olsun ne derse inşallah onu yaparım ama kimselere soruyorum bana öğret taleben olim diyorum ama torpilim olmadığı için olmuyor. Tanıdık çevrede yok ki Allah için bana yardımcı olsun. Nerden biliyon belkide usta bir havas hocası olurum.
Olsam varya o alemi altı üstüne getiririm. Cesaret lazım bu konuda. Birazda yönetme kabiliyeti oldumu bu iş tamam. O zaman bak gör neler oluyor. İyilik savaşçısı olmak çocukluk hayalim. İnşallah nasip olursa bir hocada elimden tutarsa neden olmasın.