Alıntı:
aedon Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle hakikatın içinde doğrunun değil iç içe geçirilmiş anlamların olduğunu belirtmek isterim.Bu yüzden ben de ancak kendi algımın yakaladığı anlamın penceresinden bakarak cevaplayacağım.
Her maddenin taş ya da başka birşey fark etmez, kendinde toplanan öz enerjisi vardır, bu enerjin dahil olduğu başka enerji kümeleri de vardır.Ve her biri kendi titreşimi ile başka enerjiyi etkileyebilir yönlendirebilir.
Örneğin bir taşın -kendi öz enerjisi ile dahil olduğu kümede- titreşimi senin
herhangi bir cakranın enerjisini etkiliyorsa (aslında her enerji birbirinden etkilenirde buradaki etkilenme daha güçlü gibi düşün) orada bir frekans değişimi de olur, bu küçük-büyük etki olsun olmasın zaten herşeyde tümevarım vardır bütünü de etkiler ben örnek veriyorum sadece.Bu taşın etkilediği o çakranın etkilediği şeyler vardır ve taş da dolaylı yoldan o şeyleri etkilemiştir.
İşte bu özellik katma meselesi (ki aslında var olan bir dürtüyü/özelliği uyandırma oluyor) bu şekilde dolaylı gerçekleşir.
Herşeye ezbere bakan bir toplum olduğu için(maalesef) sistemi anlamak için çabalamıyor ve sistemdeki katsayılara odaklanıyor.Aslında o katsayıların dahil olduğu işlemi anlamaya çalışsalar bu tür şeyleri reddetmezler.
|
Bu konuyu araştırıyorum ama çok kirli bilgi var
Hiç bir yerdeki bilgiler birbirine uymuyor
Taşların enerjileri hakkında en doğru bilgilere nasıl ulaşabilirim veya kriter nedir ?