Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ben hz. aise den hadis ile ispat getirdim ki hz. aise en cok sahih hadis rivayeti yapan hem sahabe hemde hz. peygamber eşidir,sia nin iddialari hem yalandir hemde ispati yoktur,her zaman oldugu gibi şia bir sey ispat edemez ancak sahabeye halifelere hz. peygamber eslerine iftira eder..
dip not hz. fatimaya hz. ömer tekme atti karnindaki cocugunu düsürdu,hz. fatimaya suikast yapildi gibi yalanlar soylenir,butun bunlar yapilirken Allahin arslani ,o kaya gibi sert kale gibi saglam hz. Ali neredeymis hic sesini cikartmamis,iste boyle birde hz. ali yede iftira edip onuda kagittan insan yerine koyarlar
toplayici olmak adina iftiraya yalana göz mü yumayim,o zaman o iftira edilenler öbür tarafta yakama
yapisir ben den sikayetci olurlar o kadar okudun ogrendinde bizi neden savunmadin diye...sen şia yi neden bu kadar savunuyorsun şia isen tamam ama degilsen batili savunup vebale girme...ben defaatle irana gittim ticaret icin bazdn 2 ay kaldigim oldu belki taplinda 8 aydan fazla kaldim iranda,şia nin cok farkli goruste olanlarini gordum,ehli sunnetle ayni görüste olanlar oldugu gibi, hx. Aliye Allah diyenide gordum,Allahin dunyadaki insan seklinde olani diyenide gordum...
|
Efendimizin eşi hz Aişe hanımın adından yalancı hadis nakl edilirse yinede Efendimizin eşidir argümanı ile sahih olmasa kabulmu edicez? Yanlış mantık hacı.
Mevzu hadis değil, bu yazdığın hadisi zaten her iki mezhep kabul ediyor. Mevzu hakikatin gizledilmesi.
Hakikati araştırmayı bu yazıyı okuyan her kişinin vicdanına bırakıyorum.
Yukarıda da dediğim gibi bir şeye inandığım konuda istinasız olarak her kesle Mübahileye girmeye hazırım.
İnancıma geldikde ise Şiilik - Hz Ali egemdimizin tarafdarı olmak demek ise ben Şiiyim, Sünnilik - Peygamberin yolunu gitmek ise ben Sünniyim. Vesselam.