Kardeşler bu zikri okumaya cinler gelmez boşuna denemeyin. Çünki gerçek cinleri görecek zikri duayı vermezler. Bir sorun bakalım havasçılara bana cinleri gösterecek bir verin diye onlarda size kaldıramazsın deyip vermezler. Afedersiniz bunlar safmıda bu zikirle cinler görülür diye bu zikri koysunlar boşuna denemeyin hiç bir şey göremezsiniz. Ben 50 gün 1000 kere okudum 100 de değil tam bin gelen giden olmadı. Yalan dolan kardeşler gerçeği saklıyorlar. Onlar cinleri görecek öyle dualar biliyorlar ki hiçbir havas ve İnternet sitelerinde bulamazsın. Tanıştığım bir arkadaş vardı zamanında onun bir arkadaşıyla birlikte gece odaya geçip bir hocadan gizli bir dua almışlar yarım saat bir saat kadar okumuşlar gözü kapalı olarak sonra gözünü açıp etrafa baktığında siyah beyaz gölge şeklini almış oda sonra birden fazla cinleri görmüşler. Ama bana yemin ettikleri için o duayı vermediler. Bende ispat edin dedim. Bana şu önündeki taşa bak dedi bir baktım taş uçmaya başladı.
Bunlar yaşadığım bir anıydı.
Yani demem o ki 1 saatte göz perdelerini açacak gizli dualar var vallahi var ama İnternete vermiyorlar saklıyorlar. Neymiş 100 kere her gece okudun mu cinleri görürsün. Yalan kardeş yalan acaba bende mi bir sorun var diye düşündüm bşr arkadaşımda aynı zikri 21 gün çekti hiç bir şey olmamış bana dedi ki bu zikri kim paylaşmışsa bir sor bakalım ona bu zikirle cinleri görmüşmü diye.
Şimdi soruyorum ey bu zikri paylaşan beşer sen cinleri gördünmü