Alıntı:
Zaza2323 Nickli Üyeden Alıntı
BİLMEDİĞİ OLAYLARIN BİLGİSİNİ RÜYADA AYAN BEYAN GÖRMEK İÇİN OKUNMASI GEREKEN AYET
وَكَذَلِكَ يَجْتَبِيكَ رَبُّكَ وَيُعَلِّمُكَ مِن تَأْوِيلِ الأَحَادِيثِ وَيُتِمُّ نِعْمَتَهُ عَلَيْكَ وَعَلَى آلِ يَعْقُوبَ كَمَا أَتَمَّهَا عَلَى أَبَوَيْكَ مِن قَبْلُ إِبْرَاهِيمَ وَإِسْحَقَ إِنَّ رَبَّكَ عَلِيمٌ حَكِيمٌ Ve kezâlike yectebîke rabbuke ve yu allimuke min te’vîlil ehâdîsi, ve yutimmu ni’metehu aleyke ve alâ âli ya’kûbe kemâ etemmehâ alâ ebeveyke min kablu ibrâhîme ve ishâk(ishâke), inne rabbeke alîmun hakîm(hakîmun) ( YUSUF SURESİ 6. AYET ) «Ve işte böyle, Rabbin seni seçecek ve sana rüya tabirinden bilgiler öğretecek. Bundan önce ataların İbrahim'e ve İshak'a tamamladığı gibi, nimetini hem sana, hem de Yakup soyuna tamamlayacaktır. Muhakkak ki, Rabbin alîmdir, hakîmdir ( YUSUF SURESİ 6. AYET ) yusuf suresi 6. ayeti gizli saklı ne varsa rüya yolu ile görmek isteyen 7 gün her akşam 11 defa okuyup hiç konuşmadan sağına dönüp yatan kişiye cenabı hak görmek istedigi gizli saklı ne varsa ayan eder ve rüyasında gösterir.
|
Ben de denemek istiyorum ama uçan kaçan şeyler gözlerimi çok yoruyor. Korunma yapsam da sürekli sağımdan solumdan geçiyorlar. Bazen zikirleri yapmasam mı acaba diyorum. O zaman da disiplinsizlik hasıl oluyor. Sıradanlaşıyor herşey eskisi gibi. Çok kararsızım.